februar 22, 2016

Om os

Historien bagved Unibrains

Unibrains er en start-up virksomhed fra DTU. Vi har alle rod i det universitære system – deraf navnet Unibrains. Samtidig har vi gennem vores arbejde en tæt kontakt til erhvervslivet. Tidligere har vi været ansat i forskellige konsulentbrancher og firmaer. Med disse baggrunde i både erhvervslivet, konsulentbranchen og universitetsverdenen, var det nærliggende at lave en kombination af de tre universer. Altså løsning af opgaver til tiden og med høj kvalitet – og til en pris som matcher små og mellemstore virksomheders økonomi. Gennem diskussioner med vores første kunder kom vi frem til at lave et koncept hvor vi opsøger opgaverne fra vores firmanetværk og matcher opgaverne med de fagligt relevante studerende. Og dermed var Unibrains skabt. Og vi er i fuld gang. Vi har siden starten arbejdet med flere virksomheder og løst opgaver indenfor webapplikationer, databaser, integration og mobilapplikationer blandt andre.

Koncept

Vi arbejder efter at opnå en intelligent løsning på den konkrete opgave baseret på enighed og dialog med kunden. Baseret på dialogen beskriver vi opgaven i detaljer og matcher den med en studerende, så de nødvendige kompetencer til udviklingen af løsningen er inkluderet. Under selve opgaveløsningen er Unibrains i tæt kontakt med den studerende og hjælper med at få løst opgaven til tiden og til et UG. Efterfølgende kvalitetsikres opgaven af Unibrains.

Det tætte samarbejde og kompetenceudvekslingen i teamet skaber en forhøjet synergi på baggrund af sammensætningen af tekniske færdigheder, hvilket styrker den færdige løsning for kunden.

Vi ved at øget faglig og personlig udvikling skabes på baggrund af praktisk erfaring og tillid. Denne udvikling skaber vi ved at lade vores konsulenter bære ansvar på IT-projekter, for derved at sørge for at de udnytter deres fulde potentiale. Derfor arbejder alle vores konsulenter i tæt samarbejde med projektlederen og kunden, for at skabe det bedste resultat.

For kunden handler det om opgaver til tiden, til højeste kvalitet og til en pris der kan betales. Hos Unibrains har vi en klar holdning til det. Vi vil konstant blive bedre. Derfor søger vi de dygtigste talenter fra landets universiteter, hvor fællesnævneren er faglig passion og mod på at udfordre sig selv og hinanden. Unibrains er et firma som leverer løsninger indenfor Life science og IT til danske og udenlandske virksomheder.

  • Vi kender lovgivningen og kan hjælpe firmaer med at skrive de rette dokumenter til myndighederne;
  • Vi kan udvikle intelligente hjemmesider, webapplikationer, databaseløsninger og andre it-opgaver;

Opgaverne løses af de bedste kandidatstuderende fra danske universiteter og kvalitetsikres af Unibrains coreteam.

 

Om os

Anders Permin

Anders har arbejdet som konsulent for en række danske og udenlandske firmaer i mere end 15 år og assisteret dem med at få deres produkter på markedet indenfor life science (forbrugerprodukter) og har således et solidt kendskab til processer og lovning i området. Har blandt andet arbejdet for Chr. Hansen, Danisco (Dupont), Johnson og Johnson, Novo, Novozymes m.fl. På listen er også en række små og mellemstore firmaer.

Anders er uddannet dyrlæge og har speciale i veterinær mikrobiologi (virus, bakterier og parasitter) og toksikologi mhp udvikling af medico, farma- og biotekprodukter. Et vigtigt element i konsulentverden er opgaver til tiden og høj kvalitet, hvilket Anders prioriterer.

Kontakt Anders på: aper@unibrains.dk eller mobil 61611561

 

Jaap Boes

Jaap har arbejdet som konsulent for primært danske virksomheder indenfor life science området. Hans opgaver har fokuseret på sikkerheds- og risikovurdering ligesom han har mange års erfaring med projektstyring og innovation.

Jaap er uddannet agronom og har udover sit speciale i veterinær parasitologi også arbejdet meget med virus og bakteriesygdomme i landbruget og fødevareproduktionen.

Kontakt Jaap på: jbo@unibrains.dk eller mobil 24631684